KIRIKHAN OSB ALT YAPI ÇALIŞMALARINA STARTI VERDİK. HAYIRLI OLSUN KIRIKHAN

Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz ile birlikte Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı Valilik İskenderun çalışma ofisinde ziyaret ettik. Yapılan görüşmeler neticesinde Kırıkhan OSB’ nin en kısa süre içerisinde parselasyon, alt yapı projesi ve altyapı çalışmalarının başlatılması konusunda start verildi. Ceylanlı mahallemizde 860 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan Kırıkhan OSB projesinin hayata geçmesiyle birlikte 51 Fabrika, Okul ve Cami yapılacak. Bu projeyi mümkün olan en kısa süre içerisinde hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Kurulacak olan Fabrikalarımız ile birlikte Kırıkhan Ekonomisi canlanacak ve ayrıca 3000 kişiye istihdam sağlanarak ilçemizde işsizliğe büyük oranda son vermiş olacağız. Kırıkhan’ımıza Hayırlı olsun Kırıkhan OSB çalışmalarının her alanında destek olan Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili bütün Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valimiz Sayın Rahmi Doğan beye, her daim yanımızda olup bu proje için yoğun mesai harcayan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a, girişimci iş adamlarımıza kısaca emeği geçen herkese şahsım adına teşekkür ederim.